Tussen Schoolse Opvang

U kunt voor uw kind gebruik maken van de TSO (Tussen Schoolse Opvang). Voor alle groepen op maandag, dinsdag, donderdag en voor groep 4 t/m 8 ook op vrijdag, heeft uw kind de mogelijkheid om op school te lunchen. De TSO wordt bij ons op school gecoördineerd door de TSO coördinatoren; Gea Smit en Nancy Wiegmink.

De kinderen eten onder begeleiding van TSO krachten in hun eigen klaslokaal. In de groepen 1 t/m 3 zijn twee TSO krachten aanwezig om met de kinderen te eten. In de groepen 4 t/m 8 gebeurt dit onder begeleiding van één TSO kracht.

Om gebruik te maken van de TSO sluit u een abonnement af. Dit abonnement kunt u voor een half jaar of heel jaar afsluiten: Periode 1: augustus t/m januari , Periode 2: februari t/m juli.  Het jaarabonnement geeft geen financieel voordeel.

De kosten voor TSO zijn afhankelijk van het aantal TSO dagen. De actuele prijzen vindt u in de Shop op deze site. U kunt uiteraard net zoveel abonnementen afsluiten als u kinderen heeft, bestel dat wat u nodig heeft door de naam van uw kind door te geven bij de bestelde producten.

De kosten voor het abonnement worden vooraf in rekening gebracht en kunt u voldoen via een betaling via deze site (dmv Ideal). Indien de betaling een probleem voor u is dient u zelf contact op te nemen met de TSO coördinatoren , dit kan via de mail: schoolassistentes@detriangel.net . Van het geld dat wij ontvangen betalen wij de TSO-krachten, kopen wij onder andere binnen- en buitenspeelgoed, tekenmaterialen en tijdschriften waar de kinderen tijdens de TSO gebruik van kunnen maken.

Een abonnement dat eenmaal is afgesloten voor een periode kan niet tussentijds worden stopgezet, ‘gemiste’ dagen kunnen niet worden gecompenseerd.  (m.u.v. verhuizing, langdurige ziekte of na overleg met de TSO coördinatoren. Wij zijn echter wel genoodzaakt om
€ 10,00 administratiekosten in rekening te brengen). 

Wij bieden ook de mogelijkheid van de strippenkaart. Per keer wordt dan op de strippenkaart afgetekend wanneer uw kind gebruik maakt van de TSO, de kosten voor de strippenkaart zijn € 15,00 voor 10 x TSO. De strippenkaart kunt u ook via deze site kopen.

Mocht uw kind er een keer niet zijn (dit wordt niet gecompenseerd) of een keer extra komen, wilt u dit dan d.m.v. een briefje aan het begin van de dag doorgeven aan de leerkracht? Als uw kind extra gebruik maakt van de TSO heeft u voor die dag een strippenkaart nodig. Ruilen van dagen is niet mogelijk.

U kunt zelf óók TSO-kracht worden! Dit kan op een vaste dag in een vaste groep, maar ook als oproepkracht.
Als TSO-kracht krijgt u een vergoeding van € 10,00 per keer. U kunt zich aanmelden bij de schoolassistentes die de TSO coördineren;

Gea Smit (020-6408706) en

 

 

 

 

Nancy Wiegmink (020-6453825)

of per email: schoolassistentes@detriangel.net of via het contact formulier

 

 

Wij hanteren een TSO beleid. Hierin staan de regels en afspraken die gelden tijdens de TSO. Wanneer uw kind gebruik maakt van de TSO, gaan wij er vanuit dat u dit beleid onderschrijft (voor meer informatie “klik” op TSO beleid).

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail